Samen kijken we naar jouw behoeftes en de situatie waarin je nu verkeert. Door je beweegredenen te onderzoeken, leer je patronen en overtuigingen te herkennen. Ik begeleid je bij behoefte aan verandering en verbetering op het gebied van gezondheid, relaties en werk.

Wat heb je nodig voor een waardevol leven dat voldoening geeft? En hoe kun je dat bereiken?

Zo krijg je je missie, je levensdoel, helder. Hier koppelen we acties aan om in beweging te komen, of om juist even stil te staan. Je krijgt na elke afspraak praktische oefeningen mee specifiek voor jouw situatie.  

We starten met een vrijblijvend intakegesprek. Dit kan telefonisch en duurt ongeveer 15 minuten. Zo maak je kennis met mijn werkwijze en kijken we of je op de juiste plek bent. Je kunt uitgaan van een gemiddelde van 6 á 7 sessies, afhankelijk van jouw behoefte. Deze afspraken vinden plaats eens in de twee weken. Halverwege het traject gaan we na hoe ver je bent in je ontwikkelingen en evalueren we.

De sessies kunnen we, afhankelijk van je behoefte, combineren met massage, ontspanningstechnieken, meditaties, yoga, ademhalings- en lichaamsgerichte oefeningen. Hierdoor krijg je meer inzicht in de signalen van je eigen lichaam.

Ons lichaam vertelt ons wat we nodig hebben. Alleen luisteren we soms niet goed.

Om meer in contact te komen met je lichaam biedt Sense & Mind naast de Yoga en ontspanning ook natuurcoach wandelingen en combinaties van stoelmassage/adem/coaching en meditatie bij spanningsklachten en fysieke klachten die met spanning samen hangen. Het gevolg is dat je weer beter naar je lichaam leert luisteren, meer in verbinding raakt en je hart gaat volgen.

Bel, mail of app me voor een telefonisch kennismakingsgesprek: 06 – 53 907 407 of info@fleurkooiman.nl. Dit kunnen we op korte termijn inplannen.

Hier vind je de tarieven.

Recensies

“De coaching bij Fleur heeft mij heel veel gebracht. Iedere keer weer gaf zij mij nieuwe inzichten doordat zij goed wist in te spelen op wat er op dat moment nodig was. Ze stemde haar oefeningen hierop af. De inzichten die ik hierbij kreeg waren direct in de praktijk toe te passen. Dit gaf mij een enorme boost, rust, vertrouwen en zelfvertrouwen. Het waren soms angstige hobbels, but I survived. Dankzij de begeleiding van Fleur heb ik een mooie persoonlijke ontwikkeling ondergaan. Een respectvolle coach, een echt luisterend oor en zeer vakbekwaam.“

Vrouwelijke ondernemer (1975), Capelle a/d IJssel

“Fleur is echt een hele fijne coach. Ze luistert geïnteresseerd en oordeelt niet. Mijn doel was om balans te vinden tussen werk & ontspanning, zodat ik voldoende momenten creëer om op te laden. Door onze gesprekken & de ademhalingsoefeningen ben ik me hier veel bewuster van geworden. En ja, ik heb besloten om toch de vriendschap met mijn grote vriend ‘de Innerlijke Criticus’ te verbreken.”

Vrouwelijke ondernemer (1982), uit Rotterdam

‘Maart 2019 ben ik bij Fleur terecht gekomen. Ik raad zeker iedereen aan om naar Sense & mind te gaan en te ervaren wat het je brengt.

Ik ben Fleur erg dankbaar, want ze heeft me nu al in een paar coaching gesprekken verder gebracht. Door haar begeleiding lukte het me weer om het vertrouwen in mijn eigen lichaam terug te vinden en mezelf weer te zijn na gezondheidsproblemen.  

Ze weet precies de juiste oefeningen en de juiste adviezen en tips te geven. Dat wat ik nodig heb om verder te komen. Zo fijn en ook zo bijzonder mooi om dat te mogen ervaren! Ik heb er eigenlijk geen woorden voor. 

Mijn eerste indruk was dat Fleur zoveel rust en kalmte uitstraalt. Ze weet precies waar ze het over heeft en geeft de handvatten die ik nodig heb. Ook de locatie van Sense & Mind is top. 

De ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen, in combinatie met de woorden van Fleur, brengen mij veel verder. Gedachtes kan je uitzetten, ontspannen wordt een gewoonte, keuzes maken die bij me passen wordt makkelijk en je leert nog zo veel meer. 

De oefeningen, tips en adviezen brengen mij pure ontspanning, rust en balans. Zo leert ze me omgaan met mijn hooggevoeligheid. En dat is fijn want meestal ga je maar door in je gewoonte of in het dagelijkse leven. 

Ook de avonden met meditatie/ontspanningsoefeningen zijn heel fijn. Ik leer zoveel. Wat ook fijn is, is dat je daarna thuis zelf kan gaan oefenen. Zodat het je meer rust en ontspanning geeft en je er beter in wordt.’

Denise